Εξοπλισμός

Drones

Μatrice 300 RTK

Το Matrice 300 RTK είναι ένα επαγγελματικό drone υψηλής απόδοσης που κατασκευάζεται από την DJI, ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές drone. Διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες όπως διπλό σύστημα καμερών, RTK θέσης σε πραγματικό χρόνο και μέγιστο χρόνο πτήσης έως 55 λεπτά. Το Matrice 300 RTK σχεδιάστηκε για επαγγελματικές εφαρμογές όπως βιομηχανικές επιθεωρήσεις, επιχειρήσεις ασφαλείας και αποστολές αναζήτησης και διάσωσης.

Phantom 4 Pro

Το Phantom 4 Pro είναι ένα drone υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται από την DJI, έναν κορυφαίο κατασκευαστή drone. Διαθέτει κάμερα 4Κ, αισθητήρες αποφυγής εμποδίων και μέγιστο χρόνο πτήσης έως 28 λεπτά.

Jetson AGX ORIN

Το Jetson AGX Orin είναι μια πλατφόρμα υπολογιστικής νοημοσύνης σχεδιασμένη για αυτόνομα μηχανήματα και ρομπότ. Προσφέρει υψηλής απόδοσης υπολογιστική ισχύ, προηγμένες δυνατότητες AI και υποστήριξη για πολλαπλούς αισθητήρες και κάμερες, καθιστώντας το ιδανικό για βιομηχανικές, αυτοκινητοβιομηχανικές και ρομποτικές εφαρμογές.

3D Printers

CreatBot

Το CreatBot D600 είναι ένας 3D εκτυπωτής υψηλής ακρίβειας σχεδιασμένος για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει μεγάλο όγκο εκτύπωσης 600 x 600 x 600mm, διπλούς εκτυπωτές και μπορεί να εκτυπώσει με μια ποικιλία υλικών, καθιστώντας τον ιδανικό για εφαρμογές κατασκευής, μηχανικής και σχεδιασμού.

Figure 4 Standalone

 

Το Figure 4 Standalone είναι ένα σύστημα εκτύπωσης 3D υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία στερεολιθογραφίας (SLA) για τη δημιουργία υψηλής ακρίβειας ανταλλακτικών. Διαθέτει γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης, μεγάλο όγκο εκτύπωσης και διάφορα συμβατά υλικά, καθιστώντας το κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές σε βιομηχανίες όπως η αεροδιαστημική, η αυτοκινητοβιομηχανία και η υγειονομική περίθαλψη.

Αμαξίδια

Eken Robot

Το Robotnik Eken είναι μια κινητή πλατφόρμα ρομποτικής σχεδιασμένη για έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της ρομποτικής. Διαθέτει μια σειρά αισθητήρων, καμερών και άλλων συστατικών και μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει διαφορετικές εφαρμογές και έργα.

RB-VOGUI Robot

Το Robotnik Vogui είναι ένα κινητό ρομπότ σχεδιασμένο για εξωτερικές εφαρμογές όπως γεωργία, αποστολές αναζήτησης και διάσωσης. Διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό, δυνατότητα πλοήγησης σε δύσκολα εδάφη και μια σειρά από αισθητήρες και εξαρτήματα για αυτόνομη πλοήγηση και λειτουργία σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

RTK GPS

Ένα σύστημα RTK GPS είναι ένας συνδυασμός τουλάχιστον δύο δεκτών GPS, ένας λειτουργών ως βάση και ένας ως rover, που χρησιμοποιούν την τεχνολογία Real-Time Kinematic για να επιτύχουν ακριβή θέση. Η βάση εκπέμπει σήματα διόρθωσης στον rover, επιτρέποντας ακρίβεια στο επίπεδο των εκατοστομέτρων για εργασίες εντοπισμού θέσης, χαρτογράφησης και άλλες εφαρμογές υψηλής ακρίβειας.

Ρομποτικό χέρι

Το Schunk Robotik Hand είναι ένα ευέλικτο ρομποτικό εφαρμογικό σύστημα σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές αυτοματισμού. Διαθέτει πολλαπλά δάχτυλα που μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα για ακριβή κράτηση και χειρισμό ενός ευρέος φάσματος αντικειμένων.

Βραχίονες

Kinova Gen3

Ο ρομποτικός βραχίονας Kinova Gen3 είναι ένας ρομποτικός βραχίονας σχεδιασμένος για διάφορες εφαρμογές, όπως τοποθέτηση και παραλαβή, συναρμολόγηση και έρευνα. Διαθέτει έξι βαθμούς ελευθερίας και συμπαγή, ελαφριά σχεδίαση για εύκολη ενσωμάτωση σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

UR-10e

Ο ρομποτικός βραχίονας UR-10e είναι ένα ρομπότ σχεδιασμένο για διάφορες εφαρμογές στον βιομηχανικό αυτοματισμό, όπως τοποθέτηση και παραλαβή, επεξεργασία μηχανών και συναρμολόγηση. Διαθέτει έξι βαθμούς ελευθερίας και σηκώνει φορτίο έως και 10 κιλά.

Άλλα

OneClickPharmacy.gr - Online φαρμακείο